Search This Blog

If you've discovered a dead link report it, please. I'll reup everything.

Currently struggling with my new commitment. Head-cracking task non-stop ruining my life and mood.

Alif Satar - Jangan Nakal

Kini aku sedar yang aku dah tinggalkan lama media-masa radio. Alif satar ni pun baru aku tau kewujudan dia 2-3 bulan lepas. Buta berita hiburan sungguh aku sekarang ni. Mungkin sebab aku tak nampak aku boleh dapat apa faedah kalau aku amik tau lebih mendalam pun. Sikit-sikit tu ok la. So, i never miss my oldself.

Nak dijadikan citer, dalam pejalanan balik dari beraya kat Tapah, adik aku bukak la radio freq apa tah. Lagu ni bekumandang la kat corong keta. 'Please...please..please.. kamu jangan nakal.ku pergi sebentar'. Lirik dia kewl. Kena dengan situasi aku. Sampai rumah tros bukak lappy aku nih, carik mp3 dia.

Walopun mmg da telewat as majoriti byk yang dah tau lagu ni, aku tetap nak share.




Kalau nak donlod klik sini : download





Lirik

Semua tahu kamu cantik
Semua tahu kau menarik
Kau bidadari terhebat
Membuat cintaku makin kuat

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Chorus
Please please please
Kamu jangan nakal
Ku pergi se...bentar
Bukan untuk curang
Please please please
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang
Bawa yang kau pesan

Diriku untukmu

Semua tahu kau milikku
Semua tahu ku cintamu
Ada pun yang memandangku
Betapa beruntungnya aku

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Ulang Chorus

Bukan aku terlalu
Mengawal sikapmu
Ku hanya terlalu
Terlalu sayangi kamu
Ampunkan aku terlebih-lebih
Jagakan kamuKu cintamu
Kau cintaku

Ulang Chorus 3X

Diriku untukmu
Diriku untukmu


3 comments:

Mentor_ulung said...

hehe...along igt dia nyanyi "pis, pis pis"...ceh!

wah..mmg sesuai lagu ni dgn cek den..hik hik

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA